Prekajeni izdelki






Prekajena šunka v mreži


Je visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času velike noči. Narejena je iz kakovostnega svinjskega mesa, soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

Prekajena rebra


So visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času pusta in velike noči. Kakovostna svinjska rebra s slanino so soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

Prešana hamburška slanina


Je soljena, dimljena in prešana svinjska potrebušina. Delikatesa značilnega polnega okusa. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.

Stisnjena hamburška slanina


Je soljena, dimljena in stisnjena svinjska potrebušina. Delikatesa značilnega polnega okusa. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.

Delikatesna slanina


Je soljena, dimljena in stisnjena svinjska potrebušina. Delikatesa značilnega polnega okusa. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.

Prekajene sv. zadnje krače


Je visoko kakovostna slovenska specialiteta, primerna za vse priložnosti. Izbrane svinjske krače, solimo, kuhamo in dimimo. Izdelek je pred zaužitjem priporočljivo termično obdelati.

Prekajen svinjski vrat


Je visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času velike noči. Narejena je iz kakovostnega svinjskega mesa, soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

Prekajen laks kare


Je visoko kakovostna slovenska dobrota z nizko kalorično vrednostjo. Narejen je iz najlepših svinjskih karejev, soljen, kuhan in dimljen do značilne domače arome. Prefinjeno nemastno delikateso odlikuje sočnost.

Prekajen laks kare s posipom


Je visoko kakovostna slovenska dobrota z nizko kalorično vrednostjo. Narejen je iz najlepših svinjskih karejev, soljen, kuhan in dimljen do značilne domače arome. Prefinjeno nemastno delikateso odlikuje sočnost, posebnost pa je daje posip domačih začimb.