junčja jetrahttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_down.jpg

NASVET:

Junčja jetra so zakladnica vitaminov in mineralov. Običajno jih pripravimo pražena na čebuli ali dušena v omaki. Začinjena s soljo in poprom, obložena s slanino ali panceto ter zavita v svinjsko mrežico so odlična popestritev za peko na žaru. V sodobno kulinariko pa prinašajo pestrost polnega okusa.


Presno.
Sveže pakirana junčja drobovina – jetra.
Hraniti na temperaturi do +3ºC.
Toplotno obdelati nad +85 ºC.
Pakirano v kontrolirani atmosferi.
pleskavicehttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
čevapčičihttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
mleto mešano mesohttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
junčji vampihttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
junčje pleče brez kostihttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
svinjska rebrahttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg