Prekajeni izdelki so tradicionalni slovenski izdelki narejeni iz celih – kosov svinjskega mesa in slanine brez kosti, s pripadajočo kožo ali brez nje. Z razsoljevanjem, vročim dimljenjem in dodatno toplotno obdelavo ter oplemenitene z izbranimi začimbami, imajo daljši rok uporabnosti, so pripravljeni za takojšnje uživanje ali pa jih potrebno predhodno za krajši čas termično obdelati.

prekajena šunka v mrežihttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_down.jpg
je visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času velike noči. Narejena je iz kakovostnega svinjskega mesa, soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.
Rok trajanja: 60 dni VP
Hraniti na temperaturi do +6ºC
Način pakiranja: 1/1 VP
slanina s paprikohttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
zavita slaninahttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
prekajena rebrahttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
prešana hamburška slaninahttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
stisnjena hamburška slaninahttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
delikatesna slaninahttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
prekajena zadnja kračahttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
prekajen svinjski vrathttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
prekajen laks karehttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg
prekajen laks kare s posipomhttp://www.celjske-mesnine.si/wp-content/themes/mesnine/images/arrow_up.jpg