Klasik Čevapčiči


So klasična jed z žara, pripravljena iz mešanice kakovostnega svinjskega in govejega mesa ter klasičnih začimb.

Leskovački čevapčiči


So tradicionalna jed z žara, pripravljena z mešanico kakovostnega svinjskega in govejega mesa, z dodano začimbo v kateri je bolj izražen okus čebule.

Sarajevski čevapčiči


So tradicionalna jed z žara, pripravljeni samo iz govejega mesa. Pravi žar šampijoni, s pomočjo katerih tudi povprečneži zaslovijo kot veliki žar mojstri. Mleta govedina, je obogatena z ravno pravo mero začimb.

Gurmasnki čevapčiči


So jed z žara v kateri se sir združi z izbrano mešanico svinjskega, junčjega in prekajenega mesa. Mladostna pojedina, ki vas bo očarala z svojo drugačnostjo.

Klasik pleskavice


Je zmes kakovostnega mletega mesa govedine in svinjine z dodatkom začimb, za vse tiste, ki presegajo na tradicijo.

Leskovačka pleskavica


Je pripravljena iz mešanice kakovostnega svinjskega in govejega mesa, z dodano začimbo, v kateri je bolj izražen okus čebule.

Gurmanska pleskavica


Ko sir združi izbrano mešanico svinjskega, junčjega in prekajenega mesa. Mladostna pojedina, ki vas bo očarala z svojo drugačnostjo.

Sarajevska pleskavica


Je pleskavica, ki je pripravljena samo iz govejega mesa, prava žar šampijonka. Mlada govedina, obogatena s pravo mero začimb.

Kotleti


Svinjski kotleti so začinjeni, razsekani in pripravljeni za peko na žaru.

Roštiljske klobasice - klasik


Je klobasica iz svinjskega mesa, ki je pripravljena za peko na žaru ali v ponvi.

Roštiljska klobasica - pikant


Je namenjena vsem tistim, ki obožujejo pikantne in vroče užitke.

BBQ ribs


Pečenje svinjskih reber ni več obvezno samo v Ameriki amapak so pravi hit tudi pri nas, saj si za njimi oblizujemo vse prste. Priprava in pečenje svinjskih reber bo določila ali ste pravi žar mojster ali le vajenec. Cilj mora biti pripraviti rebra tako mehka, da meso pade s kosti in se stopi v ustih.

Argentino


Za nepogrešljiv del gurmanskih užitkov, poizkusite Argentino steak z dežele. Argentino je ramsteak brez kosti mladih slovenskih govedi. Rahlo je začinjen s čili soljo in dobro uležan, kar je za dober steak nujno potrebno.

 

T-bone


Je steak mladih govedi, odrezan iz hrpta in ledij tako, da ima kost v obliki črke T. Na eni strani kosti je ramsteak na drugi strani pljučna pečenka. Je suho zorjen in ima vsaj 2 - 3 cm debeline. Spečemo ga na hitro, na vročem žaru in ga po pečenju pustimo počivati vsaj 5 minut.

Rib eye


Je ramsteak brez kosti mladih govedi. Rahlo je začinjen s soljo in dobro uležan.

Tomahawk


Je kralj steakov, oziroma bržolni steak s kostjo. Zaradi dolge kosti je podoben sekirci, zato tudi ime tomahawk steak. Steak pustimo ležati na sobni temperaturi vsaj 30 minut in ga tik pred peko dobro solimo, dober ščepec na vsako stran. prav tako meso dobro popopramo, lahko pa ta korak preskočimo in popopramo že pečeni steak.