Sudžuk


Je tradicionalno sušen izdelek orientalskega porekla, narejen iz kakovostnega grobo mletega govejega mesa. Bosanski sudžuk je prepoznaven po svoji značilni obliki polkrožne 'podkve' in svojevrstnem okusu.

Sudžuk s papriko


Je tradicionalno sušen izdelek orientalskega porekla, narejen iz kakovostnega grobo mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Bosanski sudžuk s papriko je prepoznaven po svoji značilni obliki polkrožne 'podkve' in svojevrstnem rahlo pikantnem okusu.

Kosovo sudžuk


Je zelo kakovostna grobo mleta klobasa iz govedine. Klobasa zelo sočnega okusa je primerna za takojšnjo uporabo, kuhanje ali pečenje.

Goveja klobasa


Je zelo kakovostna grobo mleta klobasa iz govedine in svinjine. Klobasa zelo sočnega okusa je primerna za takojšnjo uporabo, kuhanje ali pečenje.

Goveja salama


Je sušena salama narejena predvsem iz govejega mesa z blago izraženim okusom po dimu.

Goveja čajna klobasa


Je fino mleta salama iz govejega mesa, značilnega vonja in blagega okusa.

Goveja žar klobasa - klasik


Je poltrajna klobasa intenzivnega okusa iz fino mletega govejega mesa. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

Goveja žar klobasa - pikant


Je poltrajna klobasa intenzivnega okusa iz fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

Kuhana govedina


Rahlo prekajen in harmonično začinjen izdelek iz govejega mesa polnjen v prepustni ovitek

Goveja tirolska klobasa


Je dobro poznana grobo mleta aromatična klobasa iz govejega mesa z vidnimi kosi slanine ter rahlim okusom kumine.

Goveji pršut


Na zraku sušeni in soljeni kosi junčjega mesa z mešanico domačih začimb z intenzivnim vonjem po dimu. Odlična delikatesa za ljubitelje govejega mesa.