Trajni izdelki


Suha domača salama


Je po tradicionalnem štajerskem receptu pripravljena, klasično sušena salama iz svinjine in slanine. Njen vrhunski okus smo dosegli s skrivnostno mešanico domačih začimb, česna ter celega popra.

 

Savinjski želodec


Je po tradicionalnem štajerskem receptu pripravljen, klasično sušen trajni izdelek iz svinjskega mesa in slanine, posebnega okusa. Začinjenost s česnom, poprom in soljo ter sušenje v posebej oblikovanih kotih, mu dajejo značilno geografsko prepoznavnost ploščate oblike.

 

Domači zašinek


Je klasično sušen očiščen svinjski vrat. Po tradicionalnem načinu je zoren daljši čas do pridobitve značilne arome. Posebnost domačega zašinka je čudovita marmoriranost v prerezu.

 

Domača panceta


Je klasično sušena slanina. Po tradicionalnem načinu zorjena svinjska potrebušina ima značilen prefinjen vonj in okus, ki sta značilna za zorjeno dimljeno meso, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah.

Panceto poznajo skorajda povsod po svetu tudi pod imenom »bacon«  je del jedilnika, brez katere ni pravega angleškega zajtrka in mnogih drugih okusnih jedi.

Grofovska salama


Je narejena iz fino mletega, visoko kakovostnega svinjskega mesa. Zaradi lahkega okusa in milejše arome je primerna za vse priložnosti.

Slavonski kulen


Je po starem slavonskem receptu pripravljena salama iz svinjskega mesa z dodatkom rdeče paprike. Zaradi dodane paprike je značilne oranžno rdeče barve in rahlo pikantnega okusa. Njegova posebnost je v velikosti in obliki, saj je polnjen v značilno naravno črevo.

Čajna klobasa


Je fino mleta salama iz svinjskega mesa, značilnega vonja in blagega okusa.

Sremska klobasa


Je sušena klobasa iz drobno mletega svinjskega mesa z dodatkom paprike. Je rdečkaste barve in polnjena v tanko črevo. Primerna za ljubitelje pikantnih dobrot.