Poltrajni/barjeni izdelki


Kraljica mortadela


Mortadelo Kraljico lahko narežete na majhne kocke in jo postrežete kot predjed ali kot prigrizek ob koktajlih, na kocke narezano lahko dodate testeninam, mešanim solatam ali pitam. Lahko pa jo naražete na tanke rezine, tanjše kot so rezine bolj slastne so, še posebej ob sveži kajzerici.

Andraževa roža


Adraževa salama je narejena iz svinjskega in govejega mesa. Posebnost izdelka je ta, da je mleta mesna masa polnjena v mrežaste ovitke, prerez izdelka pa spominja na rožico.

Salama v obliko rožice vas bo prepričala zaradi svoje oblike, izvrstnega okusa in zaradi izbranih začimb. Nepogrešljiva je za pripravo narezkov in sendvičev v kombinaciji s sirom.

Krajnska klobasa


Je zelo sočna tradicionalna slovenska poltrajna klobasa z močno izraženim vonjem po dimu. Narejena je po tradicionalnem receptu iz izbranega mletega mesa in slanine ter polnjena v naravno črevo. Videz domačnosti smo dosegli z leseno špilo, ki zapira posamezen par izdelka. Kranjska klobasa je geografsko zaščitenega porekla, ročno izdelana in zašpiljena.

Tirolska klobasa


Je dobro poznana grobo mleta aromatična klobasa iz svinjskega in govejega mesa z vidnimi kosi slanine ter rahlim okusom kumine.

Šunka v ovitku


Je milo začinjena kakovostna delikatesa narejena iz kosov svinjskega mesa.

Šunkarica


Je grobo mleta klobasa iz svinjskega mesa z vidnimi kosi slanine.

Ko-ko klobasa


Je fino mleta barjena klobasa iz piščančjega mesa.

Hmeljarska klobasa


Je zelo kakovostna v dvojni kolobar zavita grobo mleta klobasa iz govedine in svinjine. Klobasa zelo sočnega okusa je primerna za takojšnjo uporabo, kuhanje ali pečenje.

Hrenovke


Je fino mleta barjena klobasa oblikovana v pare z blago izraženim okusom po dimu, polnjena v naravno ovčje črevo. Izdelek je primeren za kuhanje ali pečenje.

Hot-dog klobasa


Je fino mleta barjena klobasa oblikovana v pare z blago izraženim okusom po dimu. Izdelek je primeren za kuhanje ali pečenje.

Kuhan pršut


Je rahlo začinjena prefinjena nemastna delikatesa narejena iz celega svinjskega stegna.

Pizza šunka


Je iz kosov svinjskega mesa narejena delikatesa značilne kvadratne oblike.

Tlačenka


Je hladetinasta klobasa narejena iz v želatini povezanega govejega in svinjskega mesa ter kože.