Aktualno

PONUDBA ŽAR ARTIKLOV V NAŠIH POSLOVALNICAH

PREVERITE PONUDBO ŽAR IZDELKOV Z´DEŽELE V NAŠIH POSLOVALNICAH!Obiščite diskont Mesninček Celje in ostale naše poslovalnice ter izkoristite posebne ugodnosti: Leskovački čevapčiči in pleskavice 480g  - 2,59 €/komKlasik čevapčiči in pleskavice 480g - 2,59€/komGurmanski čevapčiči in pleskavice 480g - 2,59€/komSarajevski čevapčiči 480g - 2,59€/komPljučna zamrznjena - 9,99 €/kg Goveji zorjeni medaljoni IK 240g  -...

MALICE V MESNINČKU

TEDENSKI JEDILNIK V MESNINČKU PONEDELJEK: 03.08.2020 GOVEJI GOLAŽ vsebuje: pšenica, zelena),  POLENTA (vsebuje: pšenica)  SADJE TOREK: 04.08.2020 MESNA OMAKA (vsebuje: pšenica, zelena), TESTENINE (vsebuje: pšenica, jajca) SOLATA, SADJE  SREDA: 05.08.2020 BORANJA z mesom (vsebuje: pšenica, zelena) SADNI DESERT  (vsebuje: mleko)   ČETRTEK: 06.08.2020 TELEČJA OBARA (vsebuje: pšenica, jajca, zelena),  PECIVO (vsebuje:...

KRMILA FANON, MILKIVIT IN MILKIWEAN

V podjetju Celjske mesnine d.o.o. se dobro zavedamo, da je najpomembnejši cilj vsakega rejca doseči čim boljše rezultate pri vzreji živali. Ta cilj je dosegljiv le s pravilno in zdravo prehrano živali. V našem podjetju se posvečamo pravilni in zdravi prehrani živali, zato tudi sodelujemo s podjetjem Fanon d.o.o., ki...

Ocvrte hrenovke z´dežele

Ocvrte hrenovke  Čas priprave: 20 min Količina: za 3 osebe Sestavine: 4 hrenovke Z'dežele 80 g moke 2 jajci 100 g drobtin 500 ml sončničnega olja https://youtu.be/E1Dee7dJ03Y Hrenovke diagonalno prerežemo na tretjine in jih namočimo v skodelico vode, saj jih bo tako lažje panirati. Vsak košček hrenovke posebej pomočimo v...

Hrenovke z´dežele v listnatem testu

Čas priprave: 40 min Količina: za 3 osebe Sestavine: 275 g listnatega testa 3 rezine toast sira 6 hrenovk Z'dežele 1 jajce kečap, gorčica in majoneza, ko postrežemo https://youtu.be/z8fWbU_SVy4 Listnato testo enakomerno narežemo na šest trikotnikov in jih prepikamo z vilicami. Na sredino trikotnikov položimo rezine toast sira (sir ne...

BBQ RIBS – Priprava in pečenje

Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber naj le ta počivajo 30 minut na sobni temperaturi. Priprava reberc poteka v treh fazah in sicer dimljenje, zavijanje v folijo in pečenje. Z briketi ogrejte žar na temperaturo med 150 - 180ºC. Brikete postavite na 1/3 žara, saj morate reberca peči indirektno. Poleg...

Pleskavica z´dežele

Recept: Pleskavice malo namažemo z oljem inpečemo na vročem žaru na vsaki strani približno 5 minut. Pršut hitro popeče-mo, da postane hrustljav. Paradižnika narežemo na kolute in pripravimo omako. Prerežemo bombete in obe polovici namažemo z omako. Na spodnjo strandamo rezino sira, pršut in pleskavico, ki jo obložimo še z...

Hrenovke z´dežele št. 1 v kakovosti

Hrenovke z´dežele po izboru kupcev dosegajo najvišjo kakovost na slovenskem trgu. To potrjuje Qudal raziskava, ki je bila izvedena v Januarju 2020, na vzorcu 1.200 slovenskih prebivalcev. Program QUDAL podpira švicarska organizacija ICERTIAS. Znak Qudal, ki ga boste zasledili na hrenovkah Z´dežele se podeljuje izdelkom in storitvam, ki potrošnikom zagotavljajo najvišjo stopnjo...