Sveže meso
Goveje mleto meso, Goveji zrezkiMeso za golaž • Goveje mesto za juho • Goveji minutni zrezki
Sveže meso
Meso za golaž, goveji zrezki,
Sveže meso
Meso za golaž, goveji zrezki,
Previous slide
Next slide

Goveje mleto meso

Mleto goveje meso lahko uporabite za pripravo številnih okusnih jedi, saj lahko z njim nadevamo zelenjavo, skuhamo omako za testenine ali ga oblikujemo v svaljke, polpete, kroglice ali štruce.

Za vas smo pripravili mlado goveje mleto meso II. kategorije (vrat in pleče). Odstotek maščob je pod 15%. Razmerje vezivno tkivo: mesne beljakovine pa je manjše od 15. Goveje mleto meso je pakirano v kontrolirani atmosferi.

Goveji zrezki

Okusni goveji zrezki v bogati omaki so jed, ki jo lahko postrežemo z najrazličnejšimi prilogami, od polente do riža. Za vas smo pripravili sveže pakirano stegno mlade govedine, I. kategorije, ki je pakirano v kontrolirani atmosferi.

Meso za golaž

Golaž je imenitna jed, ne ravno hitro pripravljena, čeprav z njo ni veliko dela. Pravi okus dobi šele po uri ali dveh kuhanja oziroma dušenja, pogosto še boljšega pa naslednji dan. Za golaž smo za vas pripravili sveže pakiran vrat, podplečje mlade govedine III. kategorije, ki je pakirano v kontrolirani atmosferi.

Goveje meso za juho

Za dobro govejo juho potrebujemo kvalitetno govedino, katere meso je rožnato rdeče barve in kosti. Za vas smo pripravili sveže pakiran vrat – podplečje mlade govedi, III. kategorije in kosti, ki so pakirani v kontrolirani atmosferi.

Minutni goveji zrezki

Glavna skrivnost odličnega zrezka je odlično izbrano meso, katerega debelina je enaka na celotni površini kosa. Stopnja praženja je izbrana v skladu z osebnimi željami. Za vas smo pripravili sveže pakirano stegno mlade govedi, I. kategorije, ki je pakirano v kontrolirani atmosferi.