Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

100% goveje

Goveja žar klobasa – pikant

Goveja žar klobasa – pikant

Kupite preko

Goveja klobasa

Goveja klobasa je okusna, zelo kakovostna grobo mleta klobasa iz govedine. Klobasa je unikatne oblike, na prerezu je vidna temno rdeča barva zorjenega mesa, pripadajoča slanina pa je bele barve. Odlikuje jo izjemen okus, sočnost, mehkoba pri ugrizu, vonj in žlahtna aroma. Klobasa je zelo sočnega okusa in je primerna za takojšnjo uporabo, kuhanje ali pečenje.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP6.

Roštiljska klobasica – klasik

Roštiljska klobasica – klasik je klobasica iz svinjskega mesa, ki je pripravljena za peko na žaru ali v ponvi. Namenjena je vsem tistim, ki obožujejo okusne užitke z žara.

  • Pakirane v embalažo po dva para klobasic, v skupni teži 360 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Sudžuk s papriko

Bosanski sudžuk s papriko je prepoznaven po svoji značilni obliki polkrožne ‘podkve’ in svojevrstnem rahlo pikantnem okusu. Je tradicionalno sušen izdelek orientalskega porekla, narejen iz kakovostnega fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Na otip je trd. Vonj in okus nosita značilnosti zorjenega dimljenega mesa, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah, malo je pekoč zaradi dodatka paprike. Izdelek pred uporabo olupimo, narežemo in uživamo hladnega (ovitek ni užiten).

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.