z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.
Prekajena šunka v mreži je narejena iz kakovostnega svinjskega mesa, soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.
Prekajena rebra so visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času pusta in velike noči. Kakovostna svinjska rebra s slanino so soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.
Prešana hamburška slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene, dimljene in prešane svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.
Stisnjena hamburška slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene in stisnjene svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.
Delikatesna slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene, dimljene in stisnjene svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati. Delikatesna slanina je odlična za narezke in sendviče, drobno narezano ali sesekljano lahko dodamo tudi drugim jedem kot so enolončnice (na koncu kuhanja) in solate.
Prekajena zadnja krača je visoko kakovostna slovenska specialiteta, primerna prav za vse priložnosti in okuse. Izbrane svinjske krače solimo, kuhamo in dimimo. Pred zaužitjem je izdelek priporočljivo termično obdelati.
Prekajen svinjski vrat je narejen iz kakovostnega svinjskega mesa, ki ga solimo, kuhamo in dimimo. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.
Prekajen laks kare je visoko kakovostna slovenska dobrota z nizko kalorično vrednostjo. Izdelek, ki je narejen iz najlepših svinjskih karejev je soljen, kuhan in dimljen do značilne domače arome. Prefinjeno nemastno delikateso odlikuje prava sočnost.