Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Prekajeni izdelki

Prekajeni izdelki

Prekajena šunka v mreži

Prekajena šunka v mreži je narejena iz kakovostnega svinjskega mesa, soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +6ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prekajena rebra

Prekajena rebra so visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času pusta in velike noči. Kakovostna svinjska rebra s slanino so soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

  • Rok trajanja: 15 dni rinfuza, 35 v kontrolirani atmosferi, 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prešana hamburška slanina

Prešana hamburška slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene, dimljene in prešane svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +6ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Stisnjena hamburška slanina

Stisnjena hamburška slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene in stisnjene svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +6ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Delikatesna slanina

Delikatesna slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene, dimljene in stisnjene svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati. Delikatesna slanina je odlična za narezke in sendviče, drobno narezano ali sesekljano lahko dodamo tudi drugim jedem kot so enolončnice (na koncu kuhanja) in solate.

  • Rok trajanja: 45 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prekajena zadnja krača

Prekajena zadnja krača je visoko kakovostna slovenska specialiteta, primerna prav za vse priložnosti in okuse. Izbrane svinjske krače solimo, kuhamo in dimimo. Pred zaužitjem je izdelek priporočljivo termično obdelati.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat je narejen iz kakovostnega svinjskega mesa, ki ga solimo, kuhamo in dimimo. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prekajen laks kare

Prekajen laks kare je visoko kakovostna slovenska dobrota z nizko kalorično vrednostjo. Izdelek, ki je narejen iz najlepših svinjskih karejev je soljen, kuhan in dimljen do značilne domače arome. Prefinjeno nemastno delikateso odlikuje prava sočnost.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +6ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.