Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

100% goveje

100% goveje

100% goveje

Sudžuk

Bosanski sudžuk je prepoznaven po svoji značilni obliki polkrožne ‘podkve’ in svojevrstnem okusu. Je namreč tradicionalno sušen izdelek orientalskega porekla, narejen iz fino mletega govejega mesa. Vonj in okus nosita značilnosti zorjenega dimljenega mesa, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah. Izdelek je na otip trd. Izdelek pred uporabo olupimo, narežemo in uživamo hladnega (ovitek ni užiten).

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.

Sudžuk s papriko

Bosanski sudžuk s papriko je prepoznaven po svoji značilni obliki polkrožne ‘podkve’ in svojevrstnem rahlo pikantnem okusu. Je tradicionalno sušen izdelek orientalskega porekla, narejen iz kakovostnega fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Na otip je trd. Vonj in okus nosita značilnosti zorjenega dimljenega mesa, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah, malo je pekoč zaradi dodatka paprike. Izdelek pred uporabo olupimo, narežemo in uživamo hladnega (ovitek ni užiten).

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.

Kosovo sudžuk

Kosovo sudžuk je zelo kakovostna grobo mleta klobasa iz govedine. Klobasa je unikatne oblike, na prerezu je vidna temno rdeča barva zorjenega mesa, pripadajoča slanina pa je bele barve. Odlikuje jo izjemen okus, sočnost, mehkoba pri ugrizu, vonj in žlahtna aroma. Klobasa je zelo sočnega okusa in je primerna za takojšnjo uporabo, kuhanje ali pečenje.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.

Goveja klobasa

Goveja klobasa je okusna, zelo kakovostna grobo mleta klobasa iz govedine. Klobasa je unikatne oblike, na prerezu je vidna temno rdeča barva zorjenega mesa, pripadajoča slanina pa je bele barve. Odlikuje jo izjemen okus, sočnost, mehkoba pri ugrizu, vonj in žlahtna aroma. Klobasa je zelo sočnega okusa in je primerna za takojšnjo uporabo, kuhanje ali pečenje.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP6.

Goveja žar klobasa – klasik

Goveja žar klobasa – klasik je poltrajna klobasa intenzivnega, bogatega okusa. Pripravljena je iz fino mletega govejega mesa. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: VP.

Goveja žar klobasa – pikant

Goveja žar klobasa – pikant je poltrajna klobasa intenzivnega, bogatega, rahlo pikantnega okusa. Pripravljena je iz fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: VP.

Kuhana govedina

Kuhana govedina je rahlo prekajen in harmonično začinjen izdelek iz govejega mesa. Izdelek je polnjen v prepustni ovitek.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +6ºC.
  • Način pakiranja: VP.

Goveji pršut

Goveji pršut je odlična delikatesa za ljubitelje govejega mesa. Izdelek odlikujeta izjemen okus na zraku sušenih in soljenih kosov junčjega mesa, z dodano izbrano mešanico domačih začimb ter intenziven vonj po dimu. Izdelek lahko uporabimo na različne načine, saj je odličen za narezke in sendviče.

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.