Domače na žlico: Jota
Jota je priljubljena slovenska jed, ki združuje kislo zelje, fižol in krompir v bogato enolončnico. Okus je kiselkast,...
Jota je priljubljena slovenska jed, ki združuje kislo zelje, fižol in krompir v bogato enolončnico. Okus je kiselkast,...
Krvavice s kislim zeljem in krompirjem so preprosta, a okusna jed, ki jo pogosto pripravljamo v hladnih mesecih....
Sarma je priljubljena slovanska jed, sestavljena iz kislega zelja, polnjenega z mesnim nadevom in kuhanega v bogati omaki....
Fižolovka je bila nekoč pomemben del prehrane slovenskega kmečkega prebivalstva, saj so fižol, krompir in zelje veljali za...
Klasičen pečen telečji vrat z zelišči je nežna in sočna jed, počasi pečena na posteljici korenja, čebule in...
Goveji golaž s krompirjem in kislo smetano je klasična jed, polna bogatih okusov. Pripravimo ga iz govejega mesa,...
Pikantna svinjska rebra s pivsko marinado so sočna in aromatična jed, pripravljena z mešanico medu, temnega piva, česna,...
Jed, ki ne sme manjkati na vaši praznični mizi. Mi jo pripravimo po precej tradicionalnem receptu.
Pripravite okusno svinjsko ribico z brusnično omako in rdečim zeljem – popolna kombinacija za praznično večerjo. Enostaven recept,...
Odkrijte recept za popoln biftek na žaru! Skrivnost je v izbiri pravega kosa mesa, začimbah in še v...
Preizkusite naš okusen recept za tomahawk steak na žaru! Koristni napotki za pripravo tega sočnega in aromatičnega zrezka...
Top recept za žar premium burger z'dežele. Pripravite burger, ki bi ga dobili v restavraciji kar doma.
Iščete žar ideje? Tale je ena tistih, ki bo všeč vsem otrokom in odraslim. Preprosta priprava in okusen...
Fit in hitro kosilo ali večerja, ki jo preprosto pripravite na žaru ali v ponvi. Preizkusite arentinski steak...
Hitra in preprosta jed, ki jo lahko pripravite kot kosilo ali okusen prigrizek. Nas je ta jed zares...
Balkanska jed, ki bo navdušila čisto vse. Odlična ideja kako popestriti vaš piknik.
Okusna in sveža poletna jed, ki jo lahko pripravite kot popestritev piknika ali kot preprosto samostojno jed.