Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat

Kupite preko

Prekajena rebra

Prekajena rebra so visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času pusta in velike noči. Kakovostna svinjska rebra s slanino so soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

  • Rok trajanja: 15 dni rinfuza, 35 v kontrolirani atmosferi, 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prešana hamburška slanina

Prešana hamburška slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene, dimljene in prešane svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +6ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Stisnjena hamburška slanina

Stisnjena hamburška slanina je izjemna delikatesa značilnega polnega okusa. Narejena je na tradicionalen način iz soljene in stisnjene svinjske potrebušine. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +6ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.