Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

100% goveje

Goveja klobasa

Goveja klobasa

Kupite preko

Sudžuk s papriko

Bosanski sudžuk s papriko je prepoznaven po svoji značilni obliki polkrožne ‘podkve’ in svojevrstnem rahlo pikantnem okusu. Je tradicionalno sušen izdelek orientalskega porekla, narejen iz kakovostnega fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Na otip je trd. Vonj in okus nosita značilnosti zorjenega dimljenega mesa, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah, malo je pekoč zaradi dodatka paprike. Izdelek pred uporabo olupimo, narežemo in uživamo hladnega (ovitek ni užiten).

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.

Goveji pršut

Goveji pršut je odlična delikatesa za ljubitelje govejega mesa. Izdelek odlikujeta izjemen okus na zraku sušenih in soljenih kosov junčjega mesa, z dodano izbrano mešanico domačih začimb ter intenziven vonj po dimu. Izdelek lahko uporabimo na različne načine, saj je odličen za narezke in sendviče.

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.

Goveja žar klobasa – klasik

Goveja žar klobasa – klasik je poltrajna klobasa intenzivnega, bogatega okusa. Pripravljena je iz fino mletega govejega mesa. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: VP.