Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Leskovačke pleskavice

Leskovačke pleskavice

480 g
Kupite preko

Mariniran svinjski file

Svinjski file vsebuje zelo malo maščob zato moramo paziti, da ga ne prepečemo, ker je file že mariniran ne potrebujete dodatne marinade. Žar segrejemo na srednjo temperaturo (200 stopinj). Marinirano meso pečemo pribl. 20 minut oz. dokler notranja temperatura ne doseže 65 stopinj. Pečeno meso pustimo počivati nekaj minut, preden ga narežemo na medaljončke in postrežemo.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 500 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Sarajevske pleskavice

Sarajevska pleskavica je pripravljena samo iz govejega mesa in obogatena z ravno pravo mero začimb, prava žar šampionka, z njo se boste izkazali kot najboljši žar mojster.

  • Pakirano v kontrolirani atmosferi.
  • Gurmanske pleskavice so pakirane v embalaži po štiri pleskavice, v skupni teži 480g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

Roštiljska klobasica – pikant

Roštiljska klobasica – pikant je klobasica iz svinjskega mesa, ki je pripravljena za peko na žaru ali v ponvi. Namenjena je vsem tistim, ki obožujejo pikantne in vroče užitke z žara.

  • Pakirane v embalažo po dva para klobasic, v skupni teži 360 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.