Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Prekajena šunka v mreži

Prekajena šunka v mreži

Kupite preko

Prekajen svinjski vrat

Prekajen svinjski vrat je narejen iz kakovostnega svinjskega mesa, ki ga solimo, kuhamo in dimimo. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prekajena rebra

Prekajena rebra so visoko kakovostna slovenska dobrota, ki je nepogrešljiva na prazničnih mizah, predvsem v času pusta in velike noči. Kakovostna svinjska rebra s slanino so soljena, kuhana in dimljena. Izdelka ni potrebno predhodno termično obdelati, je pa priporočljivo.

  • Rok trajanja: 15 dni rinfuza, 35 v kontrolirani atmosferi, 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.

Prekajena zadnja krača

Prekajena zadnja krača je visoko kakovostna slovenska specialiteta, primerna prav za vse priložnosti in okuse. Izbrane svinjske krače solimo, kuhamo in dimimo. Pred zaužitjem je izdelek priporočljivo termično obdelati.

  • Rok trajanja: 60 dni VP.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP.