Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Roštiljska klobasica – klasik

Roštiljska klobasica – klasik

360 g
Kupite preko

Mariniran svinjski file

Svinjski file vsebuje zelo malo maščob zato moramo paziti, da ga ne prepečemo, ker je file že mariniran ne potrebujete dodatne marinade. Žar segrejemo na srednjo temperaturo (200 stopinj). Marinirano meso pečemo pribl. 20 minut oz. dokler notranja temperatura ne doseže 65 stopinj. Pečeno meso pustimo počivati nekaj minut, preden ga narežemo na medaljončke in postrežemo.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 500 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Leskovački čevapčiči

Leskovački čevapčiči Z´dežele so prava izbira za vse vrste piknikov in pojedin. Leskovački čevapčiči so klasična jed z žara, pripravljena z mešanico kakovostnega svinjskega in govejega mesa, z dodano začimbo v kateri je bolj izražen okus čebule. Po tradiciji jih ponudimo s kajmakom v lepinji. Lepinje lahko nadomestimo z domačim kruhom, ki ga popečemo na žaru. Kot prilogo k leskovačkim čevapčičem ponudimo mlado čebulo, različno sezonsko zelenjavo, pečeno papriko, ajvar in druge dobrote.

  • Leskovači čevapčiči so pakirani v embalaži po 12 čevapčičev, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4C.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

Roštiljska klobasica – pikant

Roštiljska klobasica – pikant je klobasica iz svinjskega mesa, ki je pripravljena za peko na žaru ali v ponvi. Namenjena je vsem tistim, ki obožujejo pikantne in vroče užitke z žara.

  • Pakirane v embalažo po dva para klobasic, v skupni teži 360 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.