Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Tomahawk

Tomahawk steak

Tomahawk

500 g
Kupite preko
Rebrca za žar

Rebra za žar – grill ribs

Pečenje svinjskih reber ni več navada samo v Ameriki, razširilo se je v pravi hit tudi pri nas. To je hrana, zaradi katere si oblizujemo vse prste. Najboljša so takrat, ko so pripravljena tako, da so slastno mehka, da se meso odvoji od kosti in se topi v ustih.
Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber, naj le ta počivajo 30 min na sobni temperaturi.

  • Grill ribs – obrana svinjska rebra so pakirana v vakuumsko embalažo po 1 lestvico rebrc, okvirna teža je 260 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Poprov steak

Steak pečemo na zmernem ognju 3-4 minute na stran za medium stopnjo pečenosti. Postrežemo s pečeno zelenjavo po izbiri in svežo solato.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Ribeye

Ribeye je ramsteak iz mesa mladih govedi s kostjo. Rahlo je začinjen s soljo in dobro uležan.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 700 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.