Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Leskovačke pleskavice

Leskovačke pleskavice

480 g
Kupite preko

Gurmanski čevapčiči

Gurmanski čevapčiči so tista gurmanska pojedina, ki očara z drugačnostjo in edinstvenostjo, saj se v njih okus in dotik sira združi z izbrano mešanico svinjskega, govejega in prekajenega mesa.

  • Gurmanski čevapčiči so pakirani v embalaži po 12 čevapčičev, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4C.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

T-bone

T-bone je steak mladih govedi, ki je odrezan iz hrbta in ledij tako, da ima kost v obliki črke T. Na eni strani kosti je ramsteak, na drugi strani kosti pa pljučna pečenka.
Izdelek je suho zorjen in ima vsaj 3 – 4 cm debeline. Spečemo ga na hitro, na vročem žaru in ga po pečenju pustimo počivati vsaj 5 minut.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v skin embalažo po 1 komad, okvirna teža je 700 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

Ribeye

Ribeye je ramsteak iz mesa mladih govedi s kostjo. Rahlo je začinjen s soljo in dobro uležan.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 700 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.