Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Leskovačke pleskavice

Leskovačke pleskavice

480 g
Kupite preko

Roštiljska klobasica – pikant

Roštiljska klobasica – pikant je klobasica iz svinjskega mesa, ki je pripravljena za peko na žaru ali v ponvi. Namenjena je vsem tistim, ki obožujejo pikantne in vroče užitke z žara.

  • Pakirane v embalažo po dva para klobasic, v skupni teži 360 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Sarajevski čevapčiči

Sarajevski čevapčiči so pripravljeni samo iz govejega mesa, s kakovostno mleto govedino, obogateno z ravno pravo mero začimb. Ti čevapčiči so pravi žar šampioni, s katerimi se boste izkazali kot najboljši žar mojster.

  • Sarajevski čevapčiči so pakirani v embalaži po 12 čevapčičev, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4C.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.
Rebrca za žar

Rebra za žar – grill ribs

Pečenje svinjskih reber ni več navada samo v Ameriki, razširilo se je v pravi hit tudi pri nas. To je hrana, zaradi katere si oblizujemo vse prste. Najboljša so takrat, ko so pripravljena tako, da so slastno mehka, da se meso odvoji od kosti in se topi v ustih.
Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber, naj le ta počivajo 30 min na sobni temperaturi.

  • Grill ribs – obrana svinjska rebra so pakirana v vakuumsko embalažo po 1 lestvico rebrc, okvirna teža je 260 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.