Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Klasične pleskavice

Klasične pleskavice

480 g
Kupite preko

Poprov steak

Steak pečemo na zmernem ognju 3-4 minute na stran za medium stopnjo pečenosti. Postrežemo s pečeno zelenjavo po izbiri in svežo solato.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.
Rebrca za žar

Rebra za žar – grill ribs

Pečenje svinjskih reber ni več navada samo v Ameriki, razširilo se je v pravi hit tudi pri nas. To je hrana, zaradi katere si oblizujemo vse prste. Najboljša so takrat, ko so pripravljena tako, da so slastno mehka, da se meso odvoji od kosti in se topi v ustih.
Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber, naj le ta počivajo 30 min na sobni temperaturi.

  • Grill ribs – obrana svinjska rebra so pakirana v vakuumsko embalažo po 1 lestvico rebrc, okvirna teža je 260 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

T-bone

T-bone je steak mladih govedi, ki je odrezan iz hrbta in ledij tako, da ima kost v obliki črke T. Na eni strani kosti je ramsteak, na drugi strani kosti pa pljučna pečenka.
Izdelek je suho zorjen in ima vsaj 3 – 4 cm debeline. Spečemo ga na hitro, na vročem žaru in ga po pečenju pustimo počivati vsaj 5 minut.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v skin embalažo po 1 komad, okvirna teža je 700 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.