Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Leskovački čevapčiči

Leskovački čevapčiči

480 g
Kupite preko

Argentinski steak

Za nepogrešljiv del gurmanskih užitkov poskusite argentinski steak Z´dežele. Argentino je ramsteak iz mesa mladih govedi, brez kosti. Je rahlo začinjen s čili soljo in dobro uležan, zato vam ni potrebno pripraviti dodatne marinade. Izdelek je bordo rdeče barve.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v skin embalažo po 1 komad, okvirna teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

Mariniran svinjski file

Svinjski file vsebuje zelo malo maščob zato moramo paziti, da ga ne prepečemo, ker je file že mariniran ne potrebujete dodatne marinade. Žar segrejemo na srednjo temperaturo (200 stopinj). Marinirano meso pečemo pribl. 20 minut oz. dokler notranja temperatura ne doseže 65 stopinj. Pečeno meso pustimo počivati nekaj minut, preden ga narežemo na medaljončke in postrežemo.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 500 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Roštiljska klobasica – klasik

Roštiljska klobasica – klasik je klobasica iz svinjskega mesa, ki je pripravljena za peko na žaru ali v ponvi. Namenjena je vsem tistim, ki obožujejo okusne užitke z žara.

  • Pakirane v embalažo po dva para klobasic, v skupni teži 360 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.