Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Leskovački čevapčiči

Leskovački čevapčiči

480 g
Kupite preko

Klasične pleskavice

Klasična pleskavica je mesna dobrota za vse tiste, ki prisegajo na tradicijo. Je zmes kakovostnega mletega mesa govedine in svinjine, z dodatkom začimb.
Pleskavica je klasična jed z žara, ki jo ponudimo s kajmakom v lepinji, kot prilogo pa dodamo mlado čebulo, različno sezonsko zelenjavo, pečeno papriko, solate ali ajvar.

  • Pakirano v kontrolirani atmosferi.
  • Klasične pleskavice so pakirane v embalaži po štiri pleskavice, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.
Rebrca za žar

Rebra za žar – grill ribs

Pečenje svinjskih reber ni več navada samo v Ameriki, razširilo se je v pravi hit tudi pri nas. To je hrana, zaradi katere si oblizujemo vse prste. Najboljša so takrat, ko so pripravljena tako, da so slastno mehka, da se meso odvoji od kosti in se topi v ustih.
Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber, naj le ta počivajo 30 min na sobni temperaturi.

  • Grill ribs – obrana svinjska rebra so pakirana v vakuumsko embalažo po 1 lestvico rebrc, okvirna teža je 260 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

Goveja žar klobasa – pikant

Goveja žar klobasa – pikant je poltrajna klobasa intenzivnega, bogatega, rahlo pikantnega okusa. Pripravljena je iz fino mletega govejega mesa z dodatkom paprike. Izdelek je termično obdelan, zato ga pred uporabo na hitro zapečemo do zlato-rjave barve.

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: VP.