Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Savinjski želodec

Savinjski želodec

Kupite preko

Dimljen domači zašinek

Dimljen domači zašinek je brez kosti sušen, očiščen svinjski vrat, ki je na prerezu marmoriran. Po tradicionalnem načinu je zoren daljši čas do pridobitve značilne arome. Vraščena maščoba je glavni nosilec komponent bogatega vonja in posebnega okusa. Mešanica začimb, v kateri prevladuje česen in poper mu dajeta bogat vonj in okus, ki ga dopolnjuje nežen vonj po dimu. Izdelek je soljen s soljo piranskih solin.

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP, A10.

Čajna klobasa

Čajna klobasa je je fino mleta salama iz svinjskega mesa, značilnega vonja in blagega okusa, katere zaščitni znak je edinstvena oblika. Tanki kolobarčki fine čajne klobase se odlično podajo na narezke in kanapeje ter so prijetna popestritev vsake zakuske.

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.

Domača panceta

Domača panceta, ki bo popestrila vaše narezke je izjemno bogatega okusa. Uporabna je tudi pri kuhanju in pripravi najrazličnejših receptov.
Panceta je klasično sušena slanina. Vonj in okus sta značilna za zorjeno dimljeno meso, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah.
‘Bacon’ ali panceta je del jedilnika brez katere ni pravega angleškega zajtrka in mnogih drugih okusnih jedi.

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti pri temperaturi do +10 °C.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.