Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Savinjski želodec

Savinjski želodec

Kupite preko

Domača panceta

Domača panceta, ki bo popestrila vaše narezke je izjemno bogatega okusa. Uporabna je tudi pri kuhanju in pripravi najrazličnejših receptov.
Panceta je klasično sušena slanina. Vonj in okus sta značilna za zorjeno dimljeno meso, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah.
‘Bacon’ ali panceta je del jedilnika brez katere ni pravega angleškega zajtrka in mnogih drugih okusnih jedi.

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti pri temperaturi do +10 °C.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP.

Suha domača salama

Suha domača salama je po tradicionalnem štajerskem receptu pripravljena, klasično sušena salama iz svinjine in slanine ter govejega mesa. Vrhunski okus suhe domače salame smo dosegli s skrivnostno mešanico domačih začimb, česna ter celega popra. Je blago dimljena, sušena in zorena, od tu tudi njena značilna aroma.

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP, A10.

Slovenski kulen

Slovenski kulen je znamenita, po starem slovenskem receptu pripravljena salama iz svinjskega mesa z dodatkom rdeče paprike, kar mu daje značilno oranžno barvo in rahlo pikanten okus. Posebnost slovenskega kulna je tudi v velikosti in obliki, saj je polnjen v značilno naravno črevo. Na otip je trd. Vonj in okus nosita značilnosti zorjenega dimljenega mesa, rahlo je izražen okus po dimu in začimbah, malo je pekoč zaradi dodatka paprike. Izdelek pred uporabo olupimo, narežemo in uživamo hladnega (ovitek ni užiten).

  • Rok trajanja: 120 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +10ºC.
  • Način pakiranja: 1/1 VP, 1/2 VP, A10.