Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Hmeljarska klobasa

Hmeljarska klobasa

Kupite preko

Ko-Ko

Ko-ko je fino mleta barjena klobasa iz piščančjega mesa. Odlična je za sendviče, narezke in solate. Z drobno narezano ali sesekljano Ko-ko klobaso pa lahko obogatimo tudi kuhane jedi, če jo dodamo na koncu kuhanja.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 500 g (Ø60).

Krvavice

Krvavica je tradicionalna priljubljena slovenska barjena klobasa iz mletega mesa, slanine in dodatkov po domači recepturi in polnjena v naravno črevo. Priporočamo jo v zimskem času kot prilogo k kislemu zelju, repi ali rdečemu zelju s hruško.

Tirolska klobasa

Tirolska klobasa je dobro poznana grobo mleta aromatična klobasa iz svinjskega in govejega mesa, z vidnimi kosi slanine ter rahlim okusom kumine. Lahko jo režemo na tanke rezine ali debelejše kocke za narezek. Je odlična sestavina sendvičev.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 850 g, 500 g (Ø75, Ø60), A10.