Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Ko-Ko

Ko-Ko

Kupite preko

Tirolska klobasa

Tirolska klobasa je dobro poznana grobo mleta aromatična klobasa iz svinjskega in govejega mesa, z vidnimi kosi slanine ter rahlim okusom kumine. Lahko jo režemo na tanke rezine ali debelejše kocke za narezek. Je odlična sestavina sendvičev.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 850 g, 500 g (Ø75, Ø60), A10.

Tlačenka

Tlačenka je pasterilizirani izdelek narejen na tradicionalen način. Narejena je iz v želatini povezanega govejega in svinjskega mesa ter kože. Nekoč se jo je dalo dobiti pri vsaki kmečki hiši, kjer so imeli vsaj enkrat letno koline. Danes jo dobite pri celjskih mesninah. Tlačenko postrežemo kot samostojno hladno jed ali kot prilogo (z zelenjavo).

  • Rok trajanja: 60 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 500g (Ø60).

Šunkarica

Šunkarica je eden od najbolj priljubljenih poltrajnih izdelkov. Pripravljena je po tradicionalni recepturi. Je grobo mleta klobasa iz kakovostnih kosov svinjskega mesa, z vidnimi kosi slanine. 
Izdelek lahko uporabimo na različne načine, saj je odličen za narezke in sendviče.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 850 g, 500 g (Ø75, Ø60).