Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Kuhan pršut

Kuhan pršut

Kupite preko

Hrenovke

Hrenovka je fino mleta barjena klobasa, oblikovana v pare z blago izraženim okusom po dimu, polnjena v naravno ovčje črevo.
Najbolj zaželene hrenovke v Sloveniji.

  • Izdelek je primeren za kuhanje ali pečenje.
  • Rok trajanja: 10 dni rinfuza, 30 dni vakuum, 21 dni kontrolirana atmosfera.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 300 g VP, 2,5 kg CA.

Kraljica Mortadela

Mortadela Kraljica je edinstven okus tradicije. Narežete jo lahko na majhne kocke in postrežete kot predjed ali kot prigrizek ob koktajlih. Dodate jo lahko testeninam, mešanim solatam ali pitam. Lahko jo tudi naražete na tanke rezine, ki posebej pašejo v sveži kajzerici. Okus in vonj sta prijetna, rahlo po začimbah in dimu.

  • Rok trajanja: do 90 dni.
  • Hraniti pri temperaturi do +4 °C.
  • Način pakiranja: 1/1 VP (2,5 kg), 1/1 VP (800 g), A10.

Hmeljarska klobasa

Je zelo kakovostna v dvojni kolobar zavita grobo mleta klobasa iz govedine in svinjine. Na prerezu so vidni manjši koščki slanine in mesa. Na prerezu hmeljarske klobase s papriko pa so vidni rdeči koščki paprike. Okus in vonj hmeljarske klobase sta prijetna, rahlo diši po začimbah in a je izredno sočnega okusa.

  • Izdelek je primeren za kuhanje ali pečenje.
  • Rok trajanja: 21 dni rinfuza, 35 dni kontrolirana atmosfera.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1 kg CA.