Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Kranjska klobasa

Kranjska klobasa

Kupite preko

Ko-Ko

Ko-ko je fino mleta barjena klobasa iz piščančjega mesa. Odlična je za sendviče, narezke in solate. Z drobno narezano ali sesekljano Ko-ko klobaso pa lahko obogatimo tudi kuhane jedi, če jo dodamo na koncu kuhanja.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 500 g (Ø60).

Hmeljarska klobasa

Je zelo kakovostna v dvojni kolobar zavita grobo mleta klobasa iz govedine in svinjine. Na prerezu so vidni manjši koščki slanine in mesa. Na prerezu hmeljarske klobase s papriko pa so vidni rdeči koščki paprike. Okus in vonj hmeljarske klobase sta prijetna, rahlo diši po začimbah in a je izredno sočnega okusa.

  • Izdelek je primeren za kuhanje ali pečenje.
  • Rok trajanja: 21 dni rinfuza, 35 dni kontrolirana atmosfera.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 1 kg CA.

Tirolska klobasa

Tirolska klobasa je dobro poznana grobo mleta aromatična klobasa iz svinjskega in govejega mesa, z vidnimi kosi slanine ter rahlim okusom kumine. Lahko jo režemo na tanke rezine ali debelejše kocke za narezek. Je odlična sestavina sendvičev.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 850 g, 500 g (Ø75, Ø60), A10.