Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Žar

Sarajevski čevapčiči

Sarajevski čevapčiči

480 g
Kupite preko

Ribeye

Ribeye je ramsteak iz mesa mladih govedi s kostjo. Rahlo je začinjen s soljo in dobro uležan.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 700 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.
Tomahawk steak

Tomahawk

Tomahawk je kralj steakov! Tomahawk je bržolni steak s kostjo. Zaradi dolge kosti je podoben sekirci, od tod tudi ime.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komad, okvirna teža je 500 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.
Rebrca za žar

Rebra za žar – grill ribs

Pečenje svinjskih reber ni več navada samo v Ameriki, razširilo se je v pravi hit tudi pri nas. To je hrana, zaradi katere si oblizujemo vse prste. Najboljša so takrat, ko so pripravljena tako, da so slastno mehka, da se meso odvoji od kosti in se topi v ustih.
Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber, naj le ta počivajo 30 min na sobni temperaturi.

  • Grill ribs – obrana svinjska rebra so pakirana v vakuumsko embalažo po 1 lestvico rebrc, okvirna teža je 260 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.