Skoči na vsebino

z'dežele – Celjske mesnine d.o.o.

Mesni izdelki

Šunkarica

Šunkarica

Kupite preko

Tirolska klobasa

Tirolska klobasa je dobro poznana grobo mleta aromatična klobasa iz svinjskega in govejega mesa, z vidnimi kosi slanine ter rahlim okusom kumine. Lahko jo režemo na tanke rezine ali debelejše kocke za narezek. Je odlična sestavina sendvičev.

  • Rok trajanja: 90 dni.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 850 g, 500 g (Ø75, Ø60), A10.

Hrenovke

Hrenovka je fino mleta barjena klobasa, oblikovana v pare z blago izraženim okusom po dimu, polnjena v naravno ovčje črevo.
Najbolj zaželene hrenovke v Sloveniji.

  • Izdelek je primeren za kuhanje ali pečenje.
  • Rok trajanja: 10 dni rinfuza, 30 dni vakuum, 21 dni kontrolirana atmosfera.
  • Hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Način pakiranja: 300 g VP, 2,5 kg CA.

Krvavice

Krvavica je tradicionalna priljubljena slovenska barjena klobasa iz mletega mesa, slanine in dodatkov po domači recepturi in polnjena v naravno črevo. Priporočamo jo v zimskem času kot prilogo k kislemu zelju, repi ali rdečemu zelju s hruško.