ŽAR
Klasični čevapčiči • Leskovački čevapčiči • Sarajevski čevapčiči • Gurmanski čevapčiči • Klasične pleskavice • Leskovačke pleskavice • Gurmanske pleskavice • Kotleti • Roštiljska klobasica • RIBS • Argentino • T-BONE • RIB-EYE • TOMAHAWK
ŽAR
Klasični čevapčiči • Leskovački čevapčiči • Sarajevski čevapčiči • Gurmanski čevapčiči • Klasične pleskavice • Leskovačke pleskavice • Gurmanske pleskavice • Kotleti • Roštiljska klobasica • RIBS • Argentino • T-BONE • RIB-EYE • TOMAHAWK
ŽAR
Klasični čevapčiči • Leskovački čevapčiči • Sarajevski čevapčiči • Gurmanski čevapčiči • Klasične pleskavice • Leskovačke pleskavice • Gurmanske pleskavice • Kotleti • Roštiljska klobasica • RIBS • Argentino • T-BONE • RIB-EYE • TOMAHAWK
Previous
Next

KLASIČNI ČEVAPČIČI

Klasični čevapčiči z´dežele so prava izbira za vse vrste piknikov in pojedin. Čevapčiči so klasična jed z žara, pripravljena z mešanico kakovostnega svinjskega in govejega mesa, ki jih po tradiciji ponudimo s kajmakom v lepinji. 

  • Klasični čevapčiči so pakirani v embalaži po 12 čevapčičev, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4C.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

LESKOVAČKI ČEVAPČIČI

Leskovački čevapčiči z´dežele so prava izbira za vse vrste piknikov in pojedin. Leskovački čevapčiči so klasična jed z žara, pripravljena z mešanico kakovostnega svinjskega in govejega mesa, z dodano začimbo v kateri je bolj izražen okus čebule. Po tradiciji jih ponudimo s kajmakom v lepinji. Lepinje lahko nadomestimo z domačim kruhom, ki ga popečemo na žaru. Kot prilogo k leskovačkim čevapčičem ponudimo mlado čebulo, različno sezonsko zelenjavo, pečeno papriko, ajvar in druge dobrote.

  • Leskovači čevapčiči so pakirani v embalaži po 12 čevapčičev, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4C.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

Sarajevski čevapčiči

Sarajevski čevapčiči so pripravljeni samo iz govejega mesa, s kakovostno mleto govedino, obogateno z ravno pravo mero začimb. Ti čevapčiči so pravi žar šampioni, s katerimi se boste izkazali kot najboljši žar mojster.

  • Sarajevski čevapčiči so pakirani v embalaži po 12 čevapčičev, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4C.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

Gurmanski čevapčiči

Gurmanski čevapčiči so tista gurmanska pojedina, ki očara z drugačnostjo in edinstvenostjo, saj se v njih okus in dotik sira združi z izbrano mešanico svinjskega, govejega in prekajenega mesa.

  • Gurmanski čevapčiči so pakirani v embalaži po 12 čevapčičev, v skupni teži 480 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4C.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

Klasične pleskavice

Klasična pleskavica je mesna dobrota za vse tiste, ki prisegajo na tradicijo. Je zmes kakovostnega mletega mesa govedine in svinjine, z dodatkom začimb.

Pleskavica je klasična jed z žara, ki jo ponudimo s kajmakom v lepinji, kot prilogo pa dodamo mlado čebulo, različno sezonsko zelenjavo, pečeno papriko, solate ali ajvar.

  • Pakirano v kontrolirani atmosferi.
  • Klasične pleskavice so pakirane v embalaži po štiri pleskavice, v skupni teži 480g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

LESKOVAČKE PLESKAVICE

Leskovačka pleskavica je pripravljena iz mešanice kakovostnega svinjskega in govejega mesa, z dodano začimbo, v kateri je bolj izražen okus čebule.

  • Pakirano v kontrolirani atmosferi.
  • Leskovačke pleskavice so pakirane v embalaži po štiri pleskavice, v skupni teži 480g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4ºC.Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

SARAJEVSKE PLESKAVICE

Sarajevska pleskavica je pripravljena samo iz govejega mesa in obogatena z ravno pravo mero začimb, prava žar šampijonka, z njo se boste izkazali kot najboljši žar mojster.

  • Pakirano v kontrolirani atmosferi.
  • Gurmanske pleskavice so pakirane v embalaži po štiri pleskavice, v skupni teži 480g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85ºC.

ROŠTILJSKA KOBASICA – KLASIK

Roštiljska klobasica – klasik je klobasica iz svinjskega mesa, ki je pripravljena za peko na žaru ali v ponvi. Namenjena je vsem tistim, ki obožujejo okusen užitke z žara.

  • Pakirane v embalažo po dva para klobasic v skupni teži 360 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

ROŠTILJSKA KOBASICA – PIKANT

Roštiljska klobasica – pikant je klobasica iz svinjskega mesa, ki je pripravljena za peko na žaru ali v ponvi. Namenjena je vsem tistim, ki obožujejo pikantne in vroče užitke z žara.

  • Pakirane v embalažo po dva para klobasic v skupni teži 360 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

PLJUČNI MEDALJONI

Pljučni zorjeni goveji medaljoni so vsekakor eden  najkakovostnejših delov mesa. Pljučni medaljoni ne potrebujejo nobenih začimb, razen soli in popra in zelo vročo ponev ali žar.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran na skin, 240 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.
  •  

Argentinski steak

Za nepogrešljiv del gurmanskih užitkov poskusite argentinski steak z´dežele. Argentino je ramsteak iz mesa mladih govedi, brez kosti. Je rahlo začinjen s čili soljo in dobro uležan, zato vam ni potrebno pripraviti dodatne marinade. Izdelek je bordo rdeče barve.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v skin embalažo po 1 komad, okvirna teža je 300 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

T-BONE

T-bone je steak mladih govedi, ki je odrezan iz hrbta in ledij tako, da ima kost v obliki črke T. Na eni strani kosti je ramsteak, na drugi strani kosti pa pljučna pečenka.

Izdelek je suho zorjen in ima vsaj 3 – 4 cm debeline. Spečemo ga na hitro, na vročem žaru in ga po pečenju pustimo počivati vsaj 5 minut.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v skin embalažo po 1 komad, okvirna teža je 700 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

RIB-EYE

Rib-eye je ramsteak iz mesa mladih govedi, brez kosti. Rahlo je začinjen s soljo in dobro uležan.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komada, okvirna teža je 700 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

GOVEJI BURGER

Letošnja novost, ki vas bo navdušila je z´dežele goveji burger z angusom.  Vrhunska kakovost prvovrstne mlete govedine z angusom. Angus govedina je znana po svojo fini marmoriranosti mesa, kar pomeni, da je maščoba enakomerno razpršena po mesu. Ta marmorirana lastnost Angus goveda običajno ustvarja mehkejše, sočenjše in slastnejšo meso od drugih pasem. Kulinarično je zelo cenjena pri peki mesa, saj da maščoba, ki se opeče, mesu izjemen in poseben okus. 

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v kontrolirano atmosfero, pakirno po 2 kom,teža je 400 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.

REBRA ZA ŽAR - grill ribs

Pečenje svinjskih reber ni več navada samo v Ameriki, razširilo se je v pravi hit tudi pri nas. To je hrana, zaradi katere si oblizujemo vse prste. Najboljša so takrat, ko so pripravljena tako, da so slastno mehka, da se meso odvoji od kosti in se topi v ustih. 

Preden pričnete s pečenjem svinjskih reber, naj le ta počivajo 30 min na sobni temperaturi.

  • grill ribs – obrana svinjska rebra so pakirana v vakuumsko embalažo po 1 lestvico rebrc, okvirna teža je 260 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Toplotno obdelati nad +85 ºC.

TOMAHAWK

Tomahawk je kralj steakov! Tomahawk je bržolni steak s kostjo. Zaradi dolge kosti je podoben sekirci, od tod tudi ime.

  • Pakiranje: izdelek je pakiran v vakuumsko embalažo po 1 komada, okvirna teža je 500 g.
  • Izdelek je potrebno hraniti na temperaturi do +4 ºC.
  • Izdelek toplotno obdelati nad +85 ºC.